Hem » HÅR » Hårvård » För blonda hår

För blonda hår

Har du naturligt blont hår, blekt hår eller grått hår ? Här har vi produkterna som passar för ditt hår. Alla kan egentligen använda ett silverschampo, men det lämpar sig bäst till alla blonda, gråa och blekta hår som vill reducera gula pigment i sitt hår. Vissa silverschampo har mer pigment i sig än andra och på vissa hår så kan man få oönskade nyanser av allt från blått till grått. För att eliminera detta så kan man antingen använda ett silverschampo som är utvecklat för de blondaste håren eller så kan man sätta på lite balsam på de partierna som får en oönskad nyans innan man tvättar sitt hår. 

Man kan absolut använda ett silverschampo eller en färgbomb på ett naturligt grått hår. Ett grått har kan få en gulaktig nyans som man kan vilja bli av med och då är det bra att tvätta håret med ett silverschampo. 

En färgbomb kan man använda på olika sätt, antingen kan man sätta i den och låta den sitta verkningstiden eller så kan man använda den som en balsam. Man kan också blanda ut färgbomben med ett balsam eller med en inpackningsmousse.  Har man långt hår och ska sätta i en inpackning så blir det lättare att sätta i färgbomben om man blandar den med Synergy mousse. Du får då mer produkt att sätta i håret, din färgbomb räcker längre och man får ett jämnare resultat.

Tänk även på att ett blonderat hår är lite skörare än ett icke blonderat hår. Vi rekommenderar att man använder någon balsamspray, arganolja eller serum för att skydda håret. 

Läs mer