Hem » HÅR » Klippa hemma » Klippkappor & förkläden

Klippkappor & förkläden

Våra förkläden är speciellt designade för att ge dig den bästa skyddsnivån. Tillverkade av högkvalitativt material, är de vatten- och fläcktåliga, vilket innebär att du kan vara säker på att dina kläder förblir rena och oömma under färgningsprocessen. Detta sparar dig tid och besvär med att försöka ta bort envisa fläckar efteråt.

Utöver att vara praktiska är våra förkläden också stilfulla och moderna. Vi erbjuder olika färger och mönster, så att du kan välja ett förkläde som passar din personliga stil. Med våra förkläden kan du färga ditt hår med självförtroende och känna dig som en professionell i din egen hemmasalong.

Våra klippkappor är den perfekta partnern för en professionell klippupplevelse. Oavsett om du är en erfaren frisör eller bara vill trimma ditt eget hår hemma, är det viktigt att ha rätt utrustning som du skyddar dina kläder från håravfall och klipprester.

Våra klippkappor är tillverkade av högkvalitativa material som är vattenresistenta. Klippkapporna är lätta att rengöra och hålla fräscha. Du kan vara trygg med att klippkappan kommer att hålla länge och behålla sin kvalitet även efter många användningar. Dessutom är de utformade för att vara lätta och bekväma att bära, så du kan arbeta utan att känna dig begränsad eller obekväm.

Våra klippkappor är också utrustade med justerbara spännen eller kardborreband för att säkerställa en perfekt passform för olika huvudstorlekar. 

Läs mer