Hem » HÅR » Borstar & kammar » Svinborstborstar

Svinborstborstar

Vem kan använda en svinborst borste? I princip alla, men den är utmärkt till långa hår. Använder man svinborst borsten i blött hår så kan det kännas som att man inte får ut alla tovor, en svinborst borste är bäst i torrt hår. Vissa svinbortsborstar har en mix av svinborst och andra piggar, te.x nylon eller plast. Dessa kan man med fördel använda i ett vått hår. Generellt för alla svinborstborstar är att de borstar håret lite mjukare och är perfekta om man är lite håröm. En svinborstborste är även bra för hårbotten, den ger en behaglig massage och kan stimulera tillväxten av håret. 

Svinborstborstar är tillverkade av naturligt material, vilket ger en härlig känsla när man borstar sitt hår. En svinborstborste är skonsam emot både hår och hårbotten och transporterar det naturliga fettet som man har i hårbotten ut på längderna. Håret får då en helt naturlig glans. 

Tycker du det är svårt att veta vad du ska ha, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna så att du inte får fler "jag troddde jag köpte rätt produkter" i ditt skåp.

 

 

Läs mer