Hem » HÅR » Styling » Spray

Spray

Hårspray kan man använda på många olika sätt, men generellt så har hårsprayet till uppgift att "klistra fast" håret. Vissa spray är hårdare än andra, och vissa spray kan skapa volym.

Har man ett mjukare hårspray så är det lite lättare att borsta ur än ett hårdare. Kan man använda te.x en plattång eller en locktång fast man har srpay i håret? Ja, det kan man, men.. absolut inte varje dag. Det kan man göra om man vill göra lockar i håret eller platta håret till något speceillt tillfälle. Våra hårspray har en softare doft, våra produkter har inga tillsatta parfymer utan det doftar av ingredienserna som finns i.

Ett volymgivande spray är bäst att använda i botten för att skapa volym. Sprayar man ett volymspray på längderna så kan man uppleva att man får en matt känsla på sitt hår.

Vad gör ett saltvattenspray? Det skapar struktur på ditt hår och känslan man kan få är matt och trög. Man kan föna sitt hår efter att man använt saltvattenspray, men det ger en betydligt trögare känsla så man kan uppleva det soms vårt och trögt att föna håret. Ett tips är då att ta betydligt mindre saltvattenspray i håret. Saltvattensrpay kan användas i både torrt och vått hår. 

Oavsett om du vill ha ett hårt hårspray, ett volymgivande hårspray eller spray som du kan använda som ett torrschampo så har vi samlat dom här.  Våra produkter från Zenz Therapy är skapade med hänsyn till vår miljö och med de bästa ingredinserna för dig. 

Tycker du det är svårt att veta vad du ska ha, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna så att du inte får fler "jag troddde jag köpte rätt produkter" i ditt skåp. Kontakta oss via mail, chatt eller sociala medier. Vi hjälper dig gärna. 

Läs mer