Hem » HÅR » Färga hemma » Slingtillbehör & Lockstyler
Slingtillbehör & Lockstyler

Slingtillbehör & Lockstyler

Att göra slingor hemma behöver inte vara svårt. Det blir enklare att färga håret hemma med rätt produkter. Man kan använda en slinghätta eller olika slingpapper när man vill göra slingor. Slinghättorna ser lite olika ut, men gemensamt för dem alla är att de har förstansade hål. Glöm inte att köpa en virknål som är avsedd för att göra slingor med.

 Slingpapper kan man även använda om man vill göra olika partier i håret med olika nyanser. Tänk på att skölja av de olika nyanserna var för sig. På så sätt så minimerar du risken med att de olika färgprodukterna "gifter sig" på ett icke önskvärt sätt och ger dig nyanser som du inte vill ha.

Vad är vår Lockstyler för något? Lockstyler är ett redskap som man kan använda när man vill göra slingor i sitt hår. Kika här hur du gör!  Detta är kanske det absolut enklaste sättet när man vill ha tunna och fina slingor "babylights". Man fyller lockstylern med den färgen man vill ha och sen kammar man helt enkelt i färgen. Tänk på att alltid läsa bruksanvisningen på den produkten du använder och använd alltid handskar.  Varför heter den lockstyler? Jo det är för att den är tillverkad i Schweiz och där betyder Lockstyler just hårslinga. 

Vill du få tips och råd? Kontakta oss gärna. Vår färgtekniker finns till för dig! Kontakta oss via mail, chatt eller våra sociala medier. 

Läs mer