Hem » Stylingverktyg » Trimmer & Klippmaskiner

Trimmer & Klippmaskiner

Kan man använda samma maskin till håret och skägget? Generellt så är svaret ja på den, men om man har ett tjock hår eller kraftigt skägg så orkar en liten trimmer inte att klippa av håret eller skägget jämnt.

En trimmer kan användas på i princip hela kroppen, allt från att raka benen, armhålor eller till att ta nackhår. En trimmer är också perfekt att använda när du vill trimma ditt skägg. Har du ett grov och kraftigt skägg så är det en fördel att ha en större, bredare och mer kraftfull maskin. Du får då en mycket jämnare klippning.

En klippmaskin har generellt en kraftigare motor än en trimmer och orkar därför klippa kraftigare hår och skägg. Klippmaskinen har också en längre batteritid än en trimmer. Klippmaskinerna är utrustade med justerbara kammar och knivar som kan ge olika längd på ditt hår och skägg.

Med en näshårstrimmer är det enkelt att hålla dina näshår korta, så att du undviker att de ser buskiga ut. Näshårstrimmer är lätta att använda och har en bekväm design som passar bra med alla ansiktsformer.

Vi har trimmer, klippmaskiner och näshårstrimmer från olika varumärken, så som JRL, Oster, Andis, Ultron och Valera.

Vill du ha tips och råd om vilken trimmer du ska köpa, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss via mail, chatt eller sociala medier.

Läs mer