Hem » HÅR » Borstar & kammar » Utredningsborstar

Utredningsborstar

Vilken borste ska man välja? Ja det är inte alltid het enkelt, men här reder vi ut några begrepp. En utredningsborste har tilll uppgift att reda ut håret. Den passar till alla hår. En utredningsborste reder ut tovor och knutor i håret på ett skonsamt sätt.

Börja med att borsta håret ner ifrån topparna och jobba dig uppåt emot hårbotten. På detta sättet får du lättare ut tovorna i ditt hår. 

Utredningsborstarna finns i många olika modeller och färger, vissa har plastpiggar, vissa träpiggar och andra har nylonpiggar. Det gemensamma för alla borstarna är att dom är utvecklade för att reda ut ett tovigt hår på ett skonsamt sätt. De flesta borstarna kan man även använda när man fönar sitt hår, men det finns undantag! Om man inte kan använda dom när man fönar sitt hår så står det i beskrivningen på borsten.

Våra utredningsborstar kommer från Framar, Olivia Garden, Gaspro, Bravehead och så våra egena designade bamboboorstar. 

Tycker du det är svårt att veta vad du ska ha, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna så att du inte får fler "jag troddde jag köpte rätt produkter" i ditt skåp. Kontakta oss via mail, chatt eller via våra sociala medier.

Läs mer
Totalt 43 poster
Sida 1 av 2
1 2