Hem » HÅR » Styling » Vax & mousse

Vax & mousse

Styling, styling, välkommen till stylingens underbara värld. Vi vet att det ibland upplevs som en djungel, men vi hjälper dig gärna. Generellt så kan man säga att en mousse är bra att föna håret i, bra till att krama upp lockar och bra till att låta håret självtorka med.

Att svara på vilken vax som är bäst är helt omöljigt. Våra kunder har Texturing paste  från Zenz Therpay som en favorit En vax är en produkt som man använder i torrt hår för att forma sitt hår dit man vill. Vax finns även i sprayform och den lämpar sig väl när man vill ha en mjukare vax som ger lite glans. Vilken vax ska man då använda till olika frisyrer? Vax kan användas på många sätt och i både långa och korta hår. Generellt kan man säga att en matt vax passar bättre till korta hår och en sprayvax är bra till långa hår.

Vår Curl defining creme från Zenz Therapy kan man använda på två sätt, när man vill framhäva sina lockar och när man vill föna lockarna lite raka. Curl defining cremen ger lite tyngd åt lockarna och gör det därför mindre frissigt.

Tycker du det är svårt att veta vad du ska ha, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna så att du inte får fler "jag troddde jag köpte rätt produkter" i ditt skåp. Kontakta oss via vår chatt eller via våra sociala medier. 

Läs mer