Hem » HÅR » Styling » Spraybalsam, arganoljor & serum

Spraybalsam, arganoljor & serum

Här hittar du produkter som är "feel good" för ditt hår.  Oavsett om du behöver ha ett balsamspray, en arganolja eller en lotion för din hårbotten så har vi produkterna för dig. Våra produkter tillverkas med hänsyn och respekt gentemot vår miljö. Ingredienserna kommer ifrån växtriket och vissa av produkterna har ekologiskt certifierade produkter. 

Arganolja eller silkesdroppar är ett utmärkt sätt att skydda och stärka håret mot skador från värmeverktyg. Zenz Therapy arganolja är full av antioxidanter och vitaminer som hjälper till att återställa hårets naturliga glans och styrka. Oljan skyddar även håret mot fukt, friss och skador orsakade av värmestyling. Genom att använda värmeskydd med arganolja kan du förhindra skador på håret och få det att se friskare ut. Det är lätt att använda och det ger ett fantastiskt resultat. Arganoljan eller silkesdropparna ger även ett UV skydd så det är  bra att ha på sommar halvåret eller när man åker på en solsemester. 

Balsamsprayerna från Zenz Therapy är ett utmärkt sätt att få ditt hår att se glänsande och hälsosamt ut. Det innehåller ingredienser som är speciellt utformade för att skydda ditt hår mot skador orsakade av miljöföroreningar, värme från stylingverktyg och stylingprodukter. Balsamspray används för att reparera skadat hår och ge det näring, glans och skydd. Det hjälper också till att hålla håret fuktigt under hela dagen och ger det en slät finish. Balsamspray är ett utmärkt val för alla som är ute efter en lätt och snabb metod för att skydda och förbättra sitt hår. Ett balsamspray gör ditt hår lättare att kamma eller borsta och kan användas i både vått och torrt hår. Oftast innehåller det även ett UV filter och värmeskydd, vilket gör att den skyddar ditt hår emot värma solstrålar.

Våra lotioner applicerar du i hårbotten, där gör dom god nytta åt olika hårbottenproblem. Det finns olika lotioner för olika hårbottenproblem. Har man te.x en kliande, lite röd hårbotten så finns det hjälp att få emot klådan i hårbotten. 

Irriterad hårbotten kan vara ett stort problem som kan leda till klåda, irritation och även håravfall. För att lindra dessa symptom kan användning av en lotion speciellt avsedd för kliande hårbotten vara en bra lösning. De olika lotionerna från Comfort eller Purify kan hjälpa till att återfukta hårbotten och återställa det naturliga pH-värdet, samtidigt som de lindrar klåda och irritation. De kan även hjälpa till att lindra infektioner och återställa hårbotten till sin naturliga balans.

Tycker du det är svårt att veta vad du ska ha, kontakta oss! Vi hjälper dig gärna så att du inte får fler "jag troddde jag köpte rätt produkter" i ditt skåp. Kontakta oss via mail, chatt eller via våra sociala medier.

Läs mer