Hem » EXLUSIVT

EXLUSIVT

#FIGHTCHRONICALPAIN
#FIGHTCHRONICALPAIN är en serie av produkter som har skapats för att öka kunskapen om den kroniska och obotliga sjukdomen fibromyalgi och samtidigt skapa en ökad medvetenhet om sjukdomen. Varje smycke eller poster är unikt designad för att ge styrka och glädje till alla som har fibromyalgi, eller anhöriga som är med och bidrar i den dagliga kampen.

Capura of Sweden är en stolt sponsor av #FIGHTCHRONICALPAIN och sponsrar projeketet med en webbplatform så att vi kan vara med och bidra till att göra en större skillnad för alla som lider av kronisk värk.

__________________________________________________________________________________________________________

#KÄPPMONSTRET
Torbjörn Svensson är grundaren till #käppmonstret. Som 28 åring så får Torbjörn diagnosen Ushers syndrom, en kombinerad syn och hörselnedsättning som förändrar hans liv och riktning.
Från friheten på vägarna som lastbilschaufför, in i en framtid full av ovisshet och överraskningar. Kombinationen syn/hörselnedsättning, som ingår inom dövblindhet ger Torbjörn utmaningar men även insikter om livet som han kanske aldrig hade fått som fullt seende och hörande. Torbjörn börjar att skriva, skapa och ge sig ut på olika utmaningar. Torbjörn har som förste med dövblindhet paddlat över Sveriges mest trafikerade sund, Öresund. Hösten 2019 är det dax för nästa äventyr, Torbjörn ska cykla från Treriksröset till Smygehuk.

Capura of Sweden är en stolt sponsor av #KÄPPMONSTRET och sponsrar med en webbplatform för Torbjörns produkter.

Läs mer