Hem » HÅR » Styling

Styling

Stylingprodukter är nödvändiga för att få den perfekta frisyren, de kan hjälpa dig att uppnå den frisyren du vill ha. För att hitta de bästa stylingprodukterna som ditt hår behöver du veta vilka produkter som passar just ditt hår. Välj dina produkter utefter vilket hår du har och vilken styling du vill ha på ditt hår. 

Vårt utbud av stylingprodukter från Zenz Therapy och Scottish är anpassade efter olika hårtyper, såsom torrt hår ,fett hår, lockigt hår, rakt hår, färgat hår eller ofärgat hår. När du väljer stylingprodukter är det viktigt att du väljer produkter som är anpassade efter ditt hår och som ger det resultat du önskar. Ge ditt hår det bästa med stylingprodukterna från Zenz Therapy som hjälper dig att skapa den perfekta looken, oavsett om det är en slarvig bun, glansigt rakt hår, eller vågigt lockigt hår. Med rätt stylingprodukter kan du förvandla ditt hår till något magiskt.

Ett hårspray skapar stadga i håret, ett hårvax kan vara både hårt och mjukt, glansigt och matt. Ett volymgivande spray ger volym och stadga och ett vaxspray ger en soft styling. En arganolja har en skyddade effekt emot väder, vind och emot värme. Använd gärna en produkt med värmeskydd i när du plattar, lockar eller fönar ditt hår. Ett saltvattenspray skapar en beachkänsla, ungefär som när man badat i havet. 

Gemensamt för våra styling produkter är att de har inga ingredienser från djurriket utan enbart från växtriket, vissa produkter har ekologiskt certifierade ingredienser.

Läs mer